Buffetten
De buffetten leveren wij met buffetkok. De gerechten met het LIVE COOKING kenmerk worden op het buffet gebakken. U kunt het buffet minimaal twee werkdagen van te voren bestellen vanaf 20 personen.
Mini satè buffet
Salade Hollandse salade
Warm gerecht Kipssaté stokjes in pindasaus Nasi putih: witte rijst
Diverse Acar sayur campur: atjar huisgemaakt Twee soorten kroepoek Gesneden stokbrood
Dessert Verse fruitsalade met slagroom
Tapas antipasta
Koud Mediterraans vleesplateau met diverse authentieke hammen Gemarineerde ansjovis met paprika en olijfolie Salade van gegrilde paprika en courgettes en ras el Hanoute kruiden Diverse soorten gemarineerde olijven Spaanse tonijnsalade Marokkaanse couscoussalade met gegrilde groentes en verse munt Spaanse worst- en hamsoorten als o.a. Chorizo, fuet en seranoham Ensalada de pimiento y tomata (pimiento tomatensalade)
Warm Albondigas (warme gehaktballetjes in pikante tomatensaus) Cataleense paella Tortillaomelet met aardappel en ui Falafel balletjes met knoflook-komkommer saus LIVE COOKING
Diversen Turks- en bourgondisch brood Breekbrood met groene olijven tapenade en allioli Toscaanse tapenade
Buffet Amerikaans
Koude gerechten Orange, pineapple and cucumber salad Waldorfsalade Ceasar salad Salade van gegrilde kip met rucola en grapefruit vinaigrette Koolsla met ham Warme gerechten Drumstick met barbecuesaus Gegrilde zalmfilet LIVE COOKING Geroosterde cajun aardappels Maïskolven Mini hotdogs met mini broodje en topping Mini hamburgers LIVE COOKING
Nagerechten Robuuste brownie met grove notenmix
Buffet Hollands
Koude gerechten Hollandse salade met kropsla, komkommer, tomaat, eitje, etc. Salade van rosevalaardappel bereid met crème fraîche en gerookte zalm
Warme gerechten Assortiment aan Hollandse stamppotten, zoals hutspot, zuurkoolstamppot en boerenkoolstamppot Gekruide speklap LIVE COOKING Rookworst LIVE COOKING Dikke prikker met gehakt LIVE COOKING Verse, huisgemaakte jus
Dessert Plaat worteltaart met geslagen room
Diversen Verse gebakken boerenbrood Gezouten boter met tuinkers Garnering van uitgebakken spekjes, geraspte kaas, ananas en mosterd
Buffet Indonesisch
Warme gerechten Sop Jagung: heldere bouillon met maïs, groente en kip Nasi putih: witte rijst Bami Daging bali: rundvlees in pittige balisaus Saté ajam sama kacangsauce: kipssaté in pindasaus Tahu tempe taoco: tahu en tempeh soja in zoete saus Sayur lodeh: gemengde groente in kokossaus
Dessert Spekkoek: laag voor laag gebakken cake met speculaaskruiden
Diversen Acar sayur campur: atjar huisgemaakt Serungdeng: gekruide kokos met pinda's Sambal bajak: milde sambal Kecang goreng: huisgebrande en gekruide pinda's Twee soorten kroepoek
Buffet Indonesisch de luxe
Warm gerechten Soto ajam, Rijk gevulde kippenboullion Nasi putih: witte rijst Nasi koening, aromatische gekookte gele rijst Ajam bali, kip in pittige Balinese saus (tomaat en pepers) Babi ketjap, varkensvlees in een zoete ketjapsaus met steranijs Saté ajam sama kacangsauce: kipssaté in pindasaus Daging bali: rundvlees in pittige balisaus Rendang Djawa, gestoofd rundvlees in milde kokossaus met kemirinoten Ikan bali, moten makreel in pittige tomatensaus Ritja ritja udang gamba´s LIVE COOKING Sayur lodeh: gemengde groente in kokossaus
Dessert Spekkoek: laag voor laag gebakken cake met speculaaskruiden
Diversen Atjar tjampoer, Javaanse tafelzuur Sambal bajak: milde sambal Sambal goreng ketan, pittige aardappel frietjesTwee soorten kroepoek
Buffet Italiaans
Koude gerechten Antipasti Een kuur aan Italiaanse vleeswaren zoals Prosciutto di Parma, Napoli, mortadella en Milano Antipastisalade Aubergine, artisjok, gemarineerde olijven, paddenstoelen, gedroogde tomaatjes en een frisse huisgemaakte dressing Salade caprese Salade van pommedori tomaat, mozzarella, verse basilicum, olijfolie en balsamico azijn
Warme gerechten Trio van pasta Spinazietortellini, tomaatschelpjes, penne rigatta Trio van sauzen Bolognese 100% rundergehakt met een huisgemaakte tomatensaus Quatre fromagi met gorgonzola, Parmezaan, belegen Goudse kaas en monchou Fruit de mère assortiment aan zeevruchten in een puree van groene paprika Groene lasagne met ricottapesto, paddestoelen, ui, knoflook, peterselie, portobellos, etc.
Mini panini LIVE COOKING Tonijn Italiaanse kip
Dessert Chocolade amandeltaart
Diversen Garnering van vers geraspte Parmezaanse kaas, kappertjes, croutons, rucola en verse basilicum Vers gebakken ciabatta met olijfolie, zeezout en huisgemaakte kruidenboter
Buffet Thais
Salades Thaise komkommersalade frisse salade van flinter dun gesneden komkommer met rode uiringen en een gesnipperd pepertje Thaise eendensalade krokante eend aangemaakt met groene peper, rode ui, limoen, rietsuiker en verse muntblaadjes
Soep Tom Yam Pittige Thaise soep met onder andere citroengras, gemberwortel, laurier, gamba's, tomaat, etc.
Warme gerechten Thaise groenten curry met omelet en onder andere aubergine, courgette, groene curry en cashewnoten Thaise curry met vis, aardappel, kokosmelk, gele curry, limoen, korianderblad, etc. Geroosterde saté met Thaise pindasaus LIVE COOKING Thaise groene curry met rundvlees reepjes, kokosmelk, citroenblad en aubergine Gewokte noedels met knoflook, fijne ui, chili peper, oestersaus, limoen taugè en korianderblad LIVE COOKING Blanke plakrijst
Dessert Gruy Hurm, Thaise bananencake met tropisch fruit
Buffet Mexicaans
Salade Bonensalade met courgette en ham Mexicaanse salade met witte kool en rode en groene paprika
Soep Mexicaanse maïs-paprika soep
Warm gerecht Pittige kipblokjes bereid met cajunkruiden, tomaatblokjes, gember, peterselie en koriander Chili con carne bereid met knoflook, rode peper, rundergehakt, zongedroogde tomaat, kaneel en kidney bonen Gebakken talapiafilet met een frisse salsa Tortilla taart bereid met huisgemaakte tortilla, rundergehakt, paprika, prei, Spaanse peper en geraspte kaas Spicy potato wedges Mexicaanse rijst
Dessert Tortilladonuts overgoten met honing, suiker en kaneel Meloenblokjes
Diversen Salsa roja Avocadodip Taco's Geraspte kaas
Buffet Frans
Salade Salade Niçoise Bleekselderijsalade met gedroogde vijgen en een dressing van zure room met sinaasappel
Warm gerecht Franse uiensoep met kaascrouton Boeuf Bourguignon, een bourgondisch gerecht van rundvlees, rode wijn, ui, champignons en spek Quiche Lorraine, traditioneel gemaakt met room, ei en gerookte spek Tourte à la Provençale, een hartige taart van typisch Provençaalse groenten en kruiden Ratatouille, een groenteschotel van aubergines, courgettes, tomaten en paprika’s Pomme puree, romige aardappelpuree met venkel Coq au vin
Dessert Tarte tatin, omgekeerd gebakken appeltaart met geslagen room
Diversen Boerenbrood met kruidenboter
Buffet Surinaams
Soep & Salade Saotosoep Pittige kippenbouillon met geplukte kip, gefrituurde mihoen, taugé, etc. Komkommer op zuur Bakka bana Gebakken banaan koud geserveerd met warme pindasaus
Warme gerechten Roti met lams masala LIVE COOKING Met gefrituurd ei, kerrie aardappel en kousenband Moksie alesi’s Surinaamse nasi met zoutvlees, gedroogde garnalen, ham, gerookte vis, kool, etc. Pitjel met pinda saus Knapperige groenteschotel van spitskool, taugé en kousenband geserveerd met surinaamse pindasaus Pom Ovengerecht met onder andere Surinaamse wortel, piccalilly en kip Bakkeljauw Roergebakken stokvis Surinaamse bami
Dessert Exotische vruchtencocktail Surinaamse bojo Surinaams dessert bereidt met cassave en kokosmelk
Buffet Mix & Match
Salade Mexicaanse salade met witte kool, rode en groene paprika of Thaise eendensalade Krokante eend aangemaakt met groene peper, rode ui, limoen, rietsuiker en verse muntblaadjes of Antipastisalade Aubergine, artisjok, gemarineerde olijven, paddenstoelen, gedroogde tomaatjes en een frisse huisgemaakte dressing of Salade Caprese Salade van pomedori tomaat, mozzarella, verse basilicum, olijfolie en balsamico azijn of Hollandse salade met kropsla, komkommer, tomaat, eitje, etc. of Salade van rosevalaardappel bereid met crème fraîche en gerookte zalm
Soep Franse uiensoep met kaascrouton of Mexicaanse maïs-paprika soep of Tom Yam Pittige Thaise soep met onder andere citroengras, gemberwortel, laurier, gamba's, tomaat, etc
Hartige taart Quiche Lorraine quiche, traditioneel gemaakt met room, ei en gerookt spek of Tourte à la Provençale een hartige taart van typisch Provençaalse groenten en kruiden of Tortillataart bereid met huisgemaakte tortilla, rundergehakt, paprika, prei, Spaanse peper en geraspte kaas
Warme gerechten vlees en vis Boeuf Bourguignon Een bourgondisch gerecht van rundvlees, rode wijn, ui, champignons en spek of Coq au vin of Geroosterde saté met Thaise pindasaus of Chili con carne bereid met knoflook, rode peper, rundergehakt, zongedroogde tomaat, kaneel en kidneybonen of Bolognese 100% rundergehakt met een huisgemaakte tomatensaus of Daging bali: rundvlees in pittige balisaus of Gebakken talapiafilet met een frisse salsa of Thaise curry met vis, aardappel, kokosmelk, gele curry, limoen, korianderblad, etc
Bijgerechten Ratatouille, een groenteschotel van aubergines, courgettes, tomaten en paprika’s of Pomme puree, romige aardappelpuree met venkel of Mexicaanse rijst of Thaise groentencurry met omelet en onder andere aubergine, courgette, groene curry en cashewnoten of Groene lasagne met ricottapesto en paddestoelen ui, knoflook, peterselie, portobellos, etc. of Pasta, penne rigatta of Sayur lodeh: gemengde groente in kokossaus Geroosterde cajun aardappels
Dessert Tarte tatin, omgekeerd gebakken appeltaart met geslagen room Of Plaat worteltaart met geslagen room Of Robuuste brownie met grove notenmix Of Tortilladonuts overgoten met honing, suiker, kaneel geserveerd met blokjes meloen Of Watermeloen gevuld met vers fruitsalade
Buffet toevoeging Gesneden stokbrood Boerenbrood gesneden Ciabatta gesneden Gezouten boter Huisgemaakte kruidenboter Geraspte kaas Croutons
|