Buffetten

   
  Buffetten
 
     
 

Buffetten

De buffetten leveren wij met buffetkok. De gerechten met het LIVE COOKING kenmerk worden op het buffet gebakken. U kunt het buffet minimaal twee werkdagen van te voren bestellen vanaf 20 personen.

Mini satè buffet

Salade
Hollandse salade

Warm gerecht
Kipssaté stokjes in pindasaus
Nasi putih: witte rijst

Diverse
Acar sayur campur: atjar huisgemaakt
Twee soorten kroepoek
Gesneden stokbrood

Dessert
Verse fruitsalade met slagroom

Tapas antipasta

Koud
Mediterraans vleesplateau met diverse authentieke hammen
Gemarineerde ansjovis met paprika en olijfolie
Salade van gegrilde paprika en courgettes en ras el Hanoute kruiden
Diverse soorten gemarineerde olijven
Spaanse tonijnsalade
Marokkaanse couscoussalade met gegrilde groentes en verse munt
Spaanse worst- en hamsoorten als o.a. Chorizo, fuet en seranoham
Ensalada de pimiento y tomata (pimiento tomatensalade)

Warm
Albondigas (warme gehaktballetjes in pikante tomatensaus)
Cataleense paella
Tortillaomelet met aardappel en ui
Falafel balletjes met knoflook-komkommer saus LIVE COOKING

Diversen
Turks- en bourgondisch brood
Breekbrood met groene olijven tapenade en allioli
Toscaanse tapenade

Buffet Amerikaans

Koude gerechten
Orange, pineapple and cucumber salad
Waldorfsalade
Ceasar salad
Salade van gegrilde kip met rucola en grapefruit vinaigrette
Koolsla met ham
 
Warme gerechten
Drumstick met barbecuesaus
Gegrilde zalmfilet LIVE COOKING
Geroosterde cajun aardappels
Maïskolven
Mini hotdogs met mini broodje en topping
Mini hamburgers LIVE COOKING

Nagerechten
Robuuste brownie met grove notenmix

Buffet Hollands

Koude gerechten
Hollandse salade met kropsla, komkommer, tomaat, eitje, etc.
Salade van rosevalaardappel bereid met crème fraîche en gerookte zalm

Warme gerechten
Assortiment aan Hollandse stamppotten,
zoals hutspot, zuurkoolstamppot en boerenkoolstamppot
Gekruide speklap LIVE COOKING
Rookworst LIVE COOKING
Dikke prikker met gehakt LIVE COOKING
Verse, huisgemaakte jus

Dessert
Plaat worteltaart met geslagen room

Diversen
Verse gebakken boerenbrood
Gezouten boter met tuinkers
Garnering van uitgebakken spekjes, geraspte kaas, ananas en mosterd

Buffet Indonesisch

Warme gerechten
Sop Jagung: heldere bouillon met maïs, groente en kip
Nasi putih: witte rijst
Bami
Daging bali: rundvlees in pittige balisaus
Saté ajam sama kacangsauce: kipssaté in pindasaus
Tahu tempe taoco: tahu en tempeh soja in zoete saus
Sayur lodeh: gemengde groente in kokossaus

Dessert
Spekkoek: laag voor laag gebakken cake met speculaaskruiden

Diversen
Acar sayur campur: atjar huisgemaakt
Serungdeng: gekruide kokos met pinda's
Sambal bajak: milde sambal
Kecang goreng: huisgebrande en gekruide pinda's
Twee soorten kroepoek

Buffet Indonesisch de luxe

Warm gerechten
Soto ajam, Rijk gevulde kippenboullion
Nasi putih: witte rijst
Nasi koening, aromatische gekookte gele rijst
Ajam bali, kip in pittige Balinese saus (tomaat en pepers)
Babi ketjap, varkensvlees in een zoete ketjapsaus met steranijs
Saté ajam sama kacangsauce: kipssaté in pindasaus
Daging bali: rundvlees in pittige balisaus
Rendang Djawa, gestoofd rundvlees in milde kokossaus met kemirinoten
Ikan bali, moten makreel in pittige tomatensaus
Ritja ritja udang gamba´s LIVE COOKING
Sayur lodeh: gemengde groente in kokossaus

Dessert
Spekkoek: laag voor laag gebakken cake met speculaaskruiden

Diversen
Atjar tjampoer, Javaanse tafelzuur
Sambal bajak: milde sambal
Sambal goreng ketan, pittige aardappel frietjesTwee soorten kroepoek

Buffet Italiaans

Koude gerechten
Antipasti
Een kuur aan Italiaanse vleeswaren zoals Prosciutto di Parma, Napoli, mortadella en Milano
Antipastisalade
Aubergine, artisjok, gemarineerde olijven, paddenstoelen, gedroogde tomaatjes en een frisse huisgemaakte dressing
Salade caprese
Salade van pommedori tomaat, mozzarella, verse basilicum, olijfolie en balsamico azijn

Warme gerechten
Trio van pasta
Spinazietortellini, tomaatschelpjes, penne rigatta
Trio van sauzen
Bolognese
100% rundergehakt met een huisgemaakte tomatensaus
Quatre fromagi
met gorgonzola, Parmezaan, belegen Goudse kaas en monchou
Fruit de mère
assortiment aan zeevruchten in een puree van groene paprika
Groene lasagne met ricottapesto, paddestoelen, ui, knoflook, peterselie, portobellos, etc.

Mini panini LIVE COOKING
Tonijn
Italiaanse kip

Dessert
Chocolade amandeltaart

Diversen
Garnering van vers geraspte Parmezaanse kaas, kappertjes, croutons, rucola en verse basilicum
Vers gebakken ciabatta met olijfolie, zeezout en huisgemaakte kruidenboter

Buffet Thais

Salades
Thaise komkommersalade
frisse salade van flinter dun gesneden komkommer met rode uiringen en een gesnipperd pepertje
Thaise eendensalade
krokante eend aangemaakt met groene peper, rode ui, limoen, rietsuiker en
verse muntblaadjes

Soep
Tom Yam
Pittige Thaise soep met onder andere citroengras, gemberwortel,
laurier, gamba's, tomaat, etc.

Warme gerechten
Thaise groenten curry met omelet en onder andere aubergine, courgette,
groene curry en cashewnoten
Thaise curry met vis, aardappel, kokosmelk, gele curry, limoen, korianderblad, etc.
Geroosterde saté met Thaise pindasaus LIVE COOKING
Thaise groene curry met rundvlees reepjes, kokosmelk, citroenblad
en aubergine
Gewokte noedels met knoflook, fijne ui, chili peper, oestersaus, limoen
taugè en korianderblad LIVE COOKING
Blanke plakrijst

Dessert
Gruy Hurm, Thaise bananencake met tropisch fruit

Buffet Mexicaans

Salade
Bonensalade met courgette en ham
Mexicaanse salade met witte kool en rode en groene paprika

Soep
Mexicaanse maïs-paprika soep

Warm gerecht
Pittige kipblokjes bereid met cajunkruiden, tomaatblokjes, gember, peterselie en koriander
Chili con carne bereid met knoflook, rode peper, rundergehakt, zongedroogde tomaat, kaneel en kidney bonen
Gebakken talapiafilet met een frisse salsa
Tortilla taart bereid met huisgemaakte tortilla, rundergehakt, paprika, prei, Spaanse peper en geraspte kaas
Spicy potato wedges
Mexicaanse rijst

Dessert
Tortilladonuts overgoten met honing, suiker en kaneel
Meloenblokjes

Diversen
Salsa roja
Avocadodip
Taco's
Geraspte kaas

Buffet Frans

Salade
Salade Niçoise
Bleekselderijsalade met gedroogde vijgen en een dressing van zure room met sinaasappel

Warm gerecht
Franse uiensoep met kaascrouton
Boeuf Bourguignon, een bourgondisch gerecht van rundvlees, rode wijn, ui, champignons en spek
Quiche Lorraine, traditioneel gemaakt met room, ei en gerookte spek
Tourte à la Provençale, een hartige taart van typisch Provençaalse groenten en kruiden
Ratatouille, een groenteschotel van aubergines, courgettes, tomaten en paprika’s
Pomme puree, romige aardappelpuree met venkel
Coq au vin

Dessert
Tarte tatin, omgekeerd gebakken appeltaart met geslagen room

Diversen
Boerenbrood met kruidenboter

Buffet Surinaams

Soep & Salade
Saotosoep
Pittige kippenbouillon met geplukte kip, gefrituurde mihoen, taugé, etc.
Komkommer op zuur
Bakka bana
Gebakken banaan koud geserveerd met warme pindasaus

Warme gerechten
Roti met lams masala LIVE COOKING
Met gefrituurd ei, kerrie aardappel en kousenband
Moksie alesi’s
Surinaamse nasi met zoutvlees, gedroogde garnalen, ham, gerookte vis, kool, etc.
Pitjel met pinda saus
Knapperige groenteschotel van spitskool, taugé en kousenband geserveerd met surinaamse pindasaus
Pom
Ovengerecht met onder andere Surinaamse wortel, piccalilly en kip
Bakkeljauw
Roergebakken stokvis
Surinaamse bami

Dessert
Exotische vruchtencocktail
Surinaamse bojo
Surinaams dessert bereidt met cassave en kokosmelk

Buffet Mix & Match

Salade
Mexicaanse salade met witte kool, rode en groene paprika
of
Thaise eendensalade
Krokante eend aangemaakt met groene peper, rode ui, limoen, rietsuiker en
verse muntblaadjes

of
Antipastisalade
Aubergine, artisjok, gemarineerde olijven, paddenstoelen, gedroogde tomaatjes en een frisse huisgemaakte dressing
of
Salade Caprese
Salade van pomedori tomaat, mozzarella, verse basilicum, olijfolie en balsamico azijn
of
Hollandse salade met kropsla, komkommer, tomaat, eitje, etc.
of
Salade van rosevalaardappel bereid met crème fraîche en gerookte zalm

Soep
Franse uiensoep met kaascrouton
of
Mexicaanse maïs-paprika soep
of
Tom Yam
Pittige Thaise soep met onder andere citroengras, gemberwortel,
laurier, gamba's, tomaat, etc

Hartige taart
Quiche Lorraine
quiche, traditioneel gemaakt met room, ei en gerookt spek
of
Tourte à la Provençale
een hartige taart van typisch Provençaalse groenten en kruiden
of
Tortillataart bereid met huisgemaakte tortilla, rundergehakt, paprika, prei, Spaanse peper en geraspte kaas

Warme gerechten vlees en vis
Boeuf Bourguignon
Een bourgondisch gerecht van rundvlees, rode wijn, ui, champignons en spek
of
Coq au vin
of
Geroosterde saté met Thaise pindasaus
of
Chili con carne bereid met knoflook, rode peper, rundergehakt, zongedroogde tomaat, kaneel en kidneybonen
of
Bolognese
100% rundergehakt met een huisgemaakte tomatensaus
of
Daging bali: rundvlees in pittige balisaus
of
Gebakken talapiafilet met een frisse salsa
of
Thaise curry met vis, aardappel, kokosmelk, gele curry, limoen, korianderblad, etc

Bijgerechten
Ratatouille, een groenteschotel van aubergines, courgettes, tomaten en paprika’s
of
Pomme puree, romige aardappelpuree met venkel
of
Mexicaanse rijst
of
Thaise groentencurry met omelet en onder andere aubergine, courgette, groene curry en cashewnoten
of
Groene lasagne met ricottapesto en paddestoelen ui, knoflook, peterselie, portobellos, etc.
of
Pasta, penne rigatta
of
Sayur lodeh: gemengde groente in kokossaus
Geroosterde cajun aardappels

Dessert
Tarte tatin, omgekeerd gebakken appeltaart met geslagen room
Of
Plaat worteltaart met geslagen room
Of
Robuuste brownie met grove notenmix
Of
Tortilladonuts overgoten met honing, suiker, kaneel geserveerd met blokjes meloen
Of
Watermeloen gevuld met vers fruitsalade

Buffet toevoeging
Gesneden stokbrood
Boerenbrood gesneden
Ciabatta gesneden
Gezouten boter
Huisgemaakte kruidenboter
Geraspte kaas
Croutons